Posle utakmica baraža kompletirana Zona Jug za sledeću sezonu

Pčinja iz Trgovišta, Morava iz Vladičinog Hana, Vranjska Banja i Nebeski anđeli iz Vranja činiće "četvorku" iz Pčinjskog okruga koja će se sledeće sezone takmičiti u fudbalskoj Zoni Jug.

Prva tri tima su starosedeoci u ligi, dok su se Nebeski anđeli vratili u ovaj rang nakon jedne sezone u Pčinjskoj okružnoj ligi gde su velikom bodovnom razlikom u odnosu na žbevački Vihor osvojili titulu.

Poslednji "zonaš" koji se plasirao u ovu ligu je Polet iz Lapljeg Sela sa Kosova i Metohije koji j u dvomeču baraža bio bolji od Glama iz Koretišta (pobede 3:1 na domaćem i 1:0 u gostima).

Prema novim propozicijama takmičenja FS RIS Zonu Jug će činiti po četiri ekipe iz Pčinjskog i Topličkog, sedam ekipa iz Jablaničkog okruga i jedna ekipa sa KiM.

Osim navedenih timova u Zoni jug igraće još i FK Budućnost Orašje, FK Bobište, FK Čekmin, FK Jedinstvo Gornje Stopanje, FK Jablanica Medveđa, FK Pusta reka Bojnik, FK Sloga Leskovac, FK Žitorađa, FK Kosanica Kuršumlija, FK Svetlost Badnjevac i FK Jastrebac Blace.

Najnovije vesti