Posle istorijske pobede nad Partizanom, Radnik gost Mladosti

Nakon istorijske pobede nad Partizanom, Radnik se vraća na teren u meču drugog kola Super lige protiv Mladosti u Lučanima.

Utakmica je zakazan za subotu, 28. jul, a trener Mladen Dodić izjavio je na konferenciji za medije da je cilj "dati svoj maksimum".

Dodić će na raspolaganju imati sve prvotimce.

- Idemo sa puno motiva, jer smo pokazali da možemo, ali i sa saznanjem da je svaka utakmica priča za sebe, da će sa tim rezultatom svaki protivnik još ozbiljnije da nas shvati, biće nam teže.

Igračima sam rekao da su tada postavili standarde i pojedinačno i timski, da ispod tih standarda ne bismo smeli da idemo - rekao je Dodić.

Za razliku od Radnika, Mladost nije uspela da trijumfuje u prvom kolu, ali s obzirom na to da joj je rival bila Vojvodina u Novom Sadu i remi se ne može shvatiti kao loš rezultat.

Kao glavni adut tima iz Lučana u drugom kolu Superlige, Dodić izdvaja kontinuitet kako u sastavu, tako i u stručnom štabu.

- Ekipa je izuzetno takmičarska, zna da igra na rezultat.

Ima nekoliko mladih igrača i dosta igrača sa velikim brojem superligaških utakmica iza njih, nekima sam bio i trener i znam njihov kvalitet.

Znaju da kazne svaku grešku protivnika, videlo se to u Novom Sadu gde su demonstrirali da su već dostigli zadovoljavajuću formu - kazao je Dodić.

Utakmica je zakazana za 19 sati na stadionu “Mladosti”.

Najnovije vesti