Popović ponovo na čelu bolnice, Nataša Stoiljković pomoćnica direktora

Pedijatar Nikola Popović imenovan je u utorak za upravnika bolnice Zdravstvenog centra u Vranju, potvrđeno je Vranje News-u u ZC Vranje.

Popović je već obavljao ovu funkciju i to do pre otprilike mesec dana kada je smenjen odlukom prethodne direktorke ZC Vranje Ljiljane Antić.

Nataša Stoiljković, specijalistkinja otorinolaringologije (ORL), imenovana je za pomoćnicu direktora ZC, a Žarko Mitić, specijalista anesteziologije sa reanimatologijom, imenovan je za koordinatora COVID bolnice u Vranju.

Ranije je odlukom direktora Saše Đorđevića donedavna načelnica Laboratorije Milica Jaziković postala upravnica Doma zdravlja Vranje.

SASTANAK U NIŠU

U Kliničko univerzitetskom centru u Nišu u utorak je odražan sastanak direktora svih zdravstvenih ustanova sa juga Srbije. Sastanku su prisustvovali direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić i Goran Stanojević, pomoćnik za hiruršku delatnost. ZC Vranje predstavljao je direktor Saša Đorđević.

"Na sastanku je dogovoreno funkcionisanje i koordinacija svih zdravstvenih ustanova sa područja juga Srbije u sadašnjim uslovima (pre svega uzimajući u obzir epidemiološku situaciju u zemlji i važeće COVID protokole), kao i način zbrinjavanja i upućivanja pacijenata kako bi zdravstveni sistem na najbolji način odgovorio i pružio najbolju moguću zaštitu i lečenje pacijentima", saopšteno je iz ZC Vranje.

Najnovije vesti