Ponuda Vranja privlači pažnju na Sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija grada Vranja (TOV), na zajedničkom štandu sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju iz Vranjske Banje, izložila je kompletnu turističku ponudu grada i okoline na tek otvorenom Međunarodnom sajmu Lorist u Novom Sadu, u sklopu koga se održava i Sajam turizma.

Posetiocima štanda dostupan je raznovrstan promotivni materijal poput brošura, flajera, kataloga, razglednica, a može se pogledati i turistički film o Vranju.

Prema rečima predstavnika TOV-a, koji se nalaze na sajmu, interesovanje za upoznavanje kulturno –istorijskih objekata Vranja i uopšte, celokupne turističke ponude vranjskog kraja je odlično, kako naših posetilaca, tako i stranaca koji posećuju štand.

Sajam, tj. 51. Međunarodna sajamska organizacija „Lorist“ u Novom Sadu otvorena je u prisustvu mnogobrojnih zvanica, građana Novog Sada, gostiju iz zemlje i inostranstva, ali i više od 450 izlagača.

U okviru "Lorista" biće održani sajam lova i ribolova, ali i sajmovi turizma, ekologije i sporta.

Na Sajmu turizma u Novom Sadu, prioritetno se afirmišu zdravstveni, planinski, ruralni, gastro turizam, kao u tematske rute i turizam gradova i opština.

Posetioci sajma će imati priliku da vide i turističku ponudu Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Izraela, Nemačke, Rumunije i dr.

Sajam će biti otvoren do nedelje 7. oktobra.

Najnovije vesti