Policija zaustavila vozilo pre pucnjave kod naplatne rampe Preševo

Vranje - Iz Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Vranju saopšteno je da se u četvrtak oko 21.30 časova, u blizini naplatne rampe Preševo, dogodio pokušaj ubistva i samoubistvo, tako što je muškarac, državljanin Severne Makedonije B.I (1972) ispalio više metaka u žensku osobu, državljanku Republike Srbije (1994), koja je sa njim putovala.

Muškarac je potom iz istog pištolja naneo sebi smrtonosnu povredu u predelu glave.

Neimenovani policijski izvori portala Bujanovačke navode da je, pre pokušaja ubistva i samoubistva, "policijska patrola zaustavila vozilo registarskih oznaka Tetova, u blizini naplatne rampe u Preševu, kako bi vozaču B.I. (52) napisali prekršajnu prijavu".

Na mestu suvozača nalazila se ženska osoba.

"Nakon što su saobraćajci napisali kaznu vozaču, žena je izašla iz vozila i počela da trči u pravcu Bujanovca, a za njom je krenuo B.I. i u njenom pravcu ispalio više hitaca iz pištolja.

Žena je ranjena pala na put, a napadač je počeo da beži.

Policija je krenula za njim, ali se on vratio kod kola, gde je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu", navodi se.

Upucana ženska osoba je sa teškim povredama vrata i grudnog koša prebačena u Vranje, a tokom noći u Klinički centar Niš gde je operisana.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...