Policija uhapsila Bujanovčanina pod sumnjom na dilovanje marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su muškarca (1996), iz okoline Bujanovca, kod koga je, prema navodima policijskog saopštenja, pronađeno 26,6 grama marihuane.

- Takođe, sumnja se da je on dvadesetosmogodišnjem muškarcu prodao 24,9 grama ove droge, koju je on odmah potom preprodao dvadesettrogodišnjem muškarcu.

Policijski službenici su kod dvadesettrogodišnjaka, na području opštine Vladičin Han, pronašli ovu materiju - navodi se u saopštenju Policijske uprave Vranje.

Bujanovčanin je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca, navodnog kupca marihuane, biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv dvadesettrogodišnjeg, koji je navodno nabavio iz druge ruke, za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Najnovije vesti