Policija najavila bojevo gađanje i pozvala građane na oprez

Iz Policijske uprave u Vranju najavljeno je da će tokom septembra i oktobra ove godine, u vremenu od 9 do 15 časova, policijski službenici obaviti bojevo gađanje na više "uređenih strelišta Policijske uprave.

Najpre na uređenom strelištu u selu Stubal, opština Vladičin Han 24, 25, 26, 27. i 28. semptebra i 1, 17, 18. i 19. oktobra ove godine.

Potom na uređenom strelištu u selu Radičevci, opština Bosilegrad, 2. oktobra ove godine, na strelištu u selu Donja Trnica, opština Trgovište, 3. oktobra i na uređenom strelištu u selu Ljiljance, opština Bujanovac, 4, 5, 8. i 9. oktobra.

Policija će uvežbavati gađanje i na uređenom strelištu u selu Reljan, opština Preševo, 10, 11, 12, 15. i 16. oktobra ove godine.

- Tokom navedenih dana, u vremenu od 8 do 16 časova, na prostoru poligona, odnosno strelišta, zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjacima, tablicama sa natpisom „Ne idi dalje, gađa se" i biće obezbeđen stražarima - upozoravaju građanstvo nadležni iz policije.


Najnovije vesti