Policija: Masovna tuča u okolini Preševa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su muškarca (1994), iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

- Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv petorice muškaraca starosti 73, 55, 42, 36 i 27 godina i pedesetosmogodišnje žene, takođe iz okoline Preševa, podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči - navodi se u saopštenju.

Uhapšeni muškarac s početka teksta sumnjiči se da je 5. marta ove godine, u jednom selu na području Preševa, navodno "drvenom motkom udario po glavi 73-godišnjeg muškarca, nakon što je on prethodno gurnuo pedesetosmogodišnju ženu".

- Tom prilikom sedamdesettrogodišnjak je zadobio teške telesne povrede, a pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja u Preševu i Zdravstvenom centru u Vranju, odakle je prevezen u Klinički centar u Nišu.

Ostali osumnjičeni terete se za učestvovanje u tuči - navode iz policije.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, prvoosumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Najnovije vesti