Policija ima osumnjičene za paljevinu automobila kod Dunava

Slučaj paljevine automobila "jugo 45" kod Tehničkog pregleda Dunava u Vranju rasvetljen je, a protiv dvojice osumnjičenih, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva, biće podnete krivične prijave za delo izazivanje opšte opasnosti, potvrđeno je portalu Vranje News iz izvora bliskih policiji.

Kako se spekuliše, osumnjičena su dva muškarca, jedan iz Vranja (1995) i drugi (1983) iz okoline Trgovišta.

Sumnja se da su njih dvojica u utorak 18. septembra u Vranju, navodno, najpre polili auto zapaljivom tečnošću, a potom izazvali požar na automobilu otvorenim plamenom.

Jugo je u vlasništvu D.A. iz Vranja.

Iste noći pričinjena je šteta na kafani oštećenog, a spekuliše se o neraščišćenim odnosima i navodno previše popijenog alkohola u noći kada se incident dogodio.

POSLEDNJA VEST: Zvanična potvrda policije o hapšenju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca iz Vranja i tridesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Trgovišta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je Policijska uprava Vranje.

- Sumnja se da su oni 18. septembra ove godine u Bulevaru Avnoja, zapaljivom tečnošću polili automobil „jugo“ i zapalili ga.

Policija ih je ubrzo identifikovala i pronašla - saopštavaju iz policije.

Najnovije vesti