Polaganjem zakletve novih policajaca počinje proslava Dana MUP-a u Vranju

U nedelju će u Vranju početi proslava Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Policijska uprava Vranje najpre će u 10 časova u nedelju organizovati polaganje zakletve novoprimljenih radnika MUP-a u sali Policijske uprave.

Otvoreni dan za učenike i građane planiran je takođe za nedelju, na centralnom gradskom šetalištu od 17 do 19 časova.

U šetališnoj zoni biće izložena oprema i vozila policije, a građani će imati priliku da vide policijske službene pse na delu.

U okviru programa prodlave u ponedeljak 17. juna od 9.30 planirano je polaganje venaca poginulim policajcima, vojnicima i civilima na spomeniku ispred Doma kulture u Vranju.

Istog dana u 10 časova biće položeni venci i cveće na spomen ploču poginulim policajcima u holu zgrade Policijske uprave u Vranju.

U ponedeljak u 11 časova predviđen je prijem delegacije Policijske uprave kod načelnika Pčinjskog upravnog okruga Srećka Pejkovića.

Program će se nastaviti u utorak 18. juna u 12 sati prijemom delegacije Policijske uprave kod gradonačelnika grada Vranja Slobodana MIlenkovića, dok je istog dana za 19 časova predviđena svečana akademija u sali Doma Vojske Srbije u Vranju.

U sredu 19. juna od 11 sati biće organizovan prijem za penzionisane pripadnike Policijske uprave u Vranju u sali Skupštine grada Vranja.

Najnovije vesti