POKS: Nećemo u lokalnu vlast sa SNS i SPS

Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vranje obavestio je u utorak 30. januara javnost "da neće podržati, niti učestvovati u formiranju vlasti sa SNS i SPS" u Vranju.

"Najoštrije osuđujemo insinuacije pojedinih internet portala u Pčinjskom okrugu u kojima tvrde suprotno, vrlo zlonamerno, bez ikakvog osnova i povoda za to.

POKS, kao ni koalicija NADA nikada ne mogu biti koalicioni partneri onima koji rasprodaju državnu teritoriju, njene ekonomske i ekološke resurse, de facto priznaju lažnu državu Republiku Kosovo, prihvatajući njihove registarske tablice, lične karte, simbole i obeležja", izjavio je Zoran Stojanović, predsednik Gradskog odbora POKS Vranje i budući odbornik u skupštini grada.

On je dodao da POKS ne može biti u koaliciji "sa onima koji na mala vrata žele da dozvole Rio Tintu da zagađuje Srbiju, uništava prirodu i obradivu zemlju".

"To bi bilo u potpunoj suprotnosti s onim što smo govorili u predizbornoj kampanji i svojevrsna prevara birača.

Kao i na republičkom nivou, tako ćemo i u Vranju biti oštra opozicija vlasti, ali ćemo davati i konstruktivne predloge za poboljšanje uslova života naših sugrađana", dodao je Stojanović.

Najnovije vesti