Pokret socijalista Vranja: Vulina niko neće uplašiti

Punu podršku "drugu i predsedniku Aleksandru Vulinu" pružili su u petak "svi članovi Pokreta socijalista, kao i simpatizeri stranke iz Vranja u daljoj borbi za bolju, čvrstu i jedinstvenu Srbiju", oglasio se pisanim saopštenjem vranjski odbor Vulinove partije.

"Mi iz Pokreta socijalista u Vranju znamo da naš predsednik, prijatelj i drug Aleksandar Vulin neće odustati, da on voli i brani svoj srpski narod i da brine o bezbednosti svih građana Srbije.

Znamo da našeg stranačkog druga i predsednika neće uplašiti razni vrhovnici, vikari, ambasadori i osramoćeni generali...

Zato što vrednosti koje on brani daju Aleksandru Vulinu još veću snagu da u toj borbi istraje.

Poručujemo svima njima da će Vladu Republike Srbije, kao i uvek u poslednjih deset godina birati građani Srbije i predsednik Aleksandar Vučić, tako da uzalud troše resurse i vreme", navode u saopštenju iz vranjskog odbora.

Iz Pokreta socijalista u Vranju zameraju nekadašnjem generalu Vojske Srbije Momiru Stojanoviću na istupima u javnosti.

"Eto da i on pruži doprinos kampanji koju njegovi mentori iz Velike Britanije i njenih savezničkih obaveštajnih službi vode protiv predsednika Pokreta socijalista.

Objektivno, to i nije neka kampanja jer je ona vremenski ograničena - lov na Aleksandra Vulina je bez sezone lovostaja.

Nezadovoljni su general Stojanović, pojedini ambasadori tzv. objektivni mediji, britanske i hrvatske obaveštajne službe što Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije ostvaruje energetsku bezbednost, ljubomorno čuva svoju vojnu neutralnost i što naša policija sa ministrom Vulinom na čelu obezbeđuje visoku ličnu i imovinsku bezbednost građana Srbije u veoma komplikovanim bezbebednosnim okolnostima u Evropi.

Boli Momira Stojanovića i njegove prijatelje što predsednik Pokreta socijalista pita hrvatske vrhovnike zašto predsednik Aleksandar Vučić ne može da položi cvet i upali sveću za stotine hiljada u logorima NDH.

I na kraju, gospodine Stojanoviću, ne zaboravite da srpski narod i Vlada RS izdvajaju za vašu penziju ili bolje reći mirovinu koja je desetostruko veća od invalidnina srpskih vojnika i policajaca koji su ranjavani i ginuli u NATO agresiji.

Živela Srbija, do pobede", poručili su iz odbora Vulinove stranke u Vranju.

Najnovije vesti