Pogledajte satnicu Vučićevog programa posete Vranju i okrugu

Predsednik Sbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu 11. marta Vranje i Pčinjski okrug.

Prema zvaničnoj satnici događaja on će se najpre od 11 do 11.45 časova obratiti građanima u Sportskoj hali u Vranju.

Potom će od 12 do 12.30 časova u Bujanovcu obići završetka radova prve faze rekonstrukcije objekta Osnovne škole Branko Radičević.

Od 13 do 13.30 časova Vučić će boraviti u Trgovištu, u obilasku objekta nove vatrogasne stanice.

Sledi odlazak u Bosilegrad gde će od 13.45 do 14.15 Vučić obići završne radove na rekonstrukciji objekta Predškolske
ustanove Dečja radosti obratiti se građanima.

Na kraju svoje posete, Vučić će od 14.45 do 15.15 časova na Vlasinskom jezeru, na platou ispred hotela Narcis, najaviti radove na izgradnji kolektora otpadnih voda.

Ranije je najavljeno da predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i da će u narednom periodu obići sve delove Srbije, a da kreće sa juga.

Vučić će, kako se navodi, zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije.

Tokom ove sedmice je u prostlorijama SNS Vranje održan sastanak predsednika Izvršnog odbora SNS-a Darka Glišića i potpredsednika Izvršnog odbora naprednjaka Dragana Stevanovića, sa predstavnicima opštinskih odbora u Pčinjskom okrugu i Gradskog odbora SNS u Vranju.

Kako je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Vranje, povod sastanka bila su "organizaciona pitanja predstojećih aktivnosti Gradskog odbora SNS Vranje".

Podsećanja radi, Vučić je u septembru prošle godine najavio formiranje velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije "u narednih šest meseci".

Opozicija je taj potez ocenila kao marketing i rebrendiranje stranke.

Najnovije vesti