Pogledajte pozorišni i bioskopski repertoar za april

Iz Pozorišta Bora Stanković u Vranju prrvog dana aprila objavljen je pozorišni i bioskopski repertoar za ovaj mesec.

U okvoru teatarskog u petak 2. aprila na programu će biti gostujuća predstava "Moja žena se zove Zlatko" beogradskog "Bulevar teatra".

Saša Pantić je po motivima dela Rafi Šarta „Moja žena se zove Mauris“ obradio i režirao ovaj vodvilj koji je od 1997. godine, kada je prvi put izveden, odigran u četrdeset zemalja.

Dobro skrojeni komad Moja žena se zove Zlatko prikazuje bračne zgode i nezgode.

Bazira se na brzim promenama situacija gde glumci naprosto utrčavaju i istrčavaju sa scene ili je prekidaju plesnim koreografijama.

U ovom komadu igraju Đorđe Jovičić, Saša Pantić, Jelena Krkić, Danica Radulović, Andrija Kovač, Nikola Petrović i Đurđa Pavlović.

U nedelju 4. aprila, u standardnom terminu za decu od 12 časova, biće odigrana dečja predstava domaćeg ansambla "Žurka kod plavog zeca". u režiji Žetice Dejanović.

Kada je reč o bioskopskom repertoaru, predstojeće subote prikazivaće se dva filmska ostvarenja.

Najpre animirani avanturistički film za decu "Duša" u subotu od 12 sati.

- Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste?

Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu - kaže se u najavi ovog filma.

Projekcija igranog porodičnog filma "Stela"
biće u subotu u večernjem terminu od 19 časova.

Ovaj film makedonsko-srpske koprodukcije otvorio je poslednji dečji filmski festival "Kids fest" krajem prošle godine.

Režirao ga je Stojan Vujičić.

To je priča ispričana kroz težak i kompleksan odnos jedanaestogodišnjeg dečaka Nikole i njegove okoline.

- Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, jedanaestogodišnji dečak Nikola beži od kuće.

Stela, pas šarplaninac, jedina je koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život - kaže se u najavi filma.

Pre i za vreme svih dešavanja, pozorišnih i bioskopskih, u sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju preduzimaju se sve neophodne epidemiološke mere zaštite od virusa korona.

CENE ULAZNICA

Kada je reč o pozorišnim predstavama cena ulaznica su 300 i 400 dinara za večernju scenu, a 150 i 200 dinara za dečje predstave. Karte za bioskopske projekcije su 350 dinara. Blagajna pozorišta radi utorkom, četvrtkom i petkom od 13 do 19 časova, subotom od 11 do 19 i nedeljom od 10 do 12 sati.

Najnovije vesti