Podvig Surduličana na Brdu: Čukarički - Radnik 1:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika uspeli su da se vrate neporaženi sa gostovanja Čukaričkom na Banovom brdu u Beogradu - bilo je 1:1 (1:1) u poslednjoj utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Radnik je čak vodio u prvom poluvremenu protiv četvrtoplasirane ekipe u ligi golom Miloša Spasića u 16. minutu.

On je zatresao mrežu nakon kardinalne greške i gubitka lopte u svom kaznenom prostoru kapitena domaćih Stefana Šapića.

Radnik se posle vođstva povukao, a Čukarički napadao i krunisao inicijativu u 27. minutu preko Asmira Kajevića.

U preostalih sat vremena igre domaćin je dominirao, ali su njegovi fudbaleri bili neefikasni.

Dva tima priredila su lepu fudbalsku predstavu u prvom poluvremenu, a suprotno tome prilično nezanimljivu u drugom delu igre.

Dragan Đorđević, donedavni trener Čukaričkog koji od prošlog kola vodi Radnik, osvojio je prvi bod na klupi surduličkog superligaša.

Tim iz Surdulice sada je trinaesti na tabeli Super lige sa 10 bodova, ali i dve utakmice manje, a Čukarički četvrti sa 18.

Radnik će u narednom kolu dočekati novosadskog Proletera, koji na dvanaestom mestu ima bod više od Surduličana i biće to lepa prilika za napredovanje na tabeli Super lige.

Linglong Superliga 11. kolo: Čukarički - Radnik 1:1 (1:1)

Stadion: Banovo brdo

Sudija: Marko Srećković

Strelci: Čukarički: Kajević; Radnik: Spasić

Žuti kartoni: Čukarički: Ergelaš, Mijailović, Stevanović; Radnik: Radmanovac, Subotić, Nedeljković, Oreščanin, Lukić, Ranđelović

Crveni kartoni: /

Čukarički: Petrović, Šapić, Kovačević, Rogan (od 74. minuta Stevanović), Raganović, Kovač (od 74. minuta Lukić), Mijailović, Kembel (od 46. minuta Janković), Kajević (od 61. minuta Ergelaš), Čolović (od 61. minuta Savić), Jovanović

Radnik: Ranđelović, Jokić, Hodžić, Radmanovac, Janjić (od 75. minuta Dimitrov), Oreščanin, Nedeljković, Stojanović, Subotić (od 88. minuta Medić), Spasić (od 68. minuta Stamenković), Milovanović (od 75. minuta Malešević).

Najnovije vesti