Podmladak JS: Verujemo da će SNS preispitati stvarnu snagu potencijalnih partnera

Verujemo da će Srpska napredna stranka (SNS) u Vranju ozbiljno preispitati političku snagu svih potencijalnih partnera u vlasti, vodeći pritom računa o načinu kako se do te snage, odnosno do glasova došlo, saopšteno je u ponedeljak iz Podmlatka Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju.

- U prošlom sazivu lokalnog parlamenta SNS je prepoznao našu stranku kao pouzdanog partnera i mi smo spremni da u istom duhu nastavimo saradnju, ako se vladajuća partija na to odluči.

Međutim, treba napomenuti da Jedinstvena Srbija u Vranju u periodu od 2010. do 2012. godine nije bila deo vlasti, te nam opoziciono delovanje nije nepoznanica.

Nismo stranka koja politiku vodi putem medija, mada smatramo da novinari imaju pravo da pretpostavljaju i nagađaju sve mogućnosti oko formiranja buduće vlasti.

Mišljenja smo da je politika mnogo više od kuloarskih priča i ona se vodi na drugačiji način - navode iz JS.

U saopštenju stranačkog podmlatka navodi se da je JS "ozbiljna politička partija, koja je višegodišnjim postojanjem na političkoj sceni ne samo Srbije, nego i grada Vranja dokazala da uživa poverenje građana".

- Već dva izborna ciklusa izlazili smo samostalno na lokalne izbore i oba puta pokazali da imamo stabilno biračko telo od preko 4.000 glasača, odnosno preko 8,5 odsto.

To je rezultat rada u prethodnim godinama kada smo participirali u vlasti kao odgovoran i ozbiljan partner, sa odličnim rezultatima i velikim napretkom u oblasti kulture, turizma i obrazovanja.

Od prvog dana JS brine o interesima građana i dosledno sprovodi, u okviru svog programa, socijalnu politiku kojom se štite socijalno najranjivije grupe.

Podmlađena novim snagama Jedinstvena Srbija ima i ideje i obrazovane ljude spremne da se suoče sa svim izazovima u narednom periodu - poručuje se u saopštenju Podmlatka JS koje je potpisao predsednik Petar Petrović.

Najnovije vesti