Pobede svih timova iz okruga u Zoni Jug: Alakinčani brojali do devet

Sva četiri kluba iz Vranja i Pčinjskog okruga, koji su svoje utakmice fudbalske Zone Jug odigrali tokom vilenda, ostvarili su pobede.

Najspektakularniji trijumf imali u fudbaleri OFK Alakinca iz istoimenog mesta kod Surdulice koji su ispratili goste Moravac Oriona u Mrštane sa devet golova u mreži (9:0).

Alakinčani su uspeli da postignu devet golova za samo 60 minuta, kada je utakmica prekinuta jer su gosti zbog povreda ostali bez dovoljno igrača za nastavak utakmice.

SFK Morava je u Vladičinom Hanu savladala Čekmina, iz istoimenog sela kof Leskovca, (pored Moravca još jednu ekipu iz donjeg dela tabele) sa 2:0.

Tri boda uknjižili su Nebeski anđeli iz Vranja koji su kao domaćini bili bolji od petoplasirane Jablanice iz Medveđe i trijumfovali sa 1:0.

FK Ternoci iz Velikog Trnovca takođe je slavio u ovom kolu pobedom na domaćem terenu od 2:0 nad ekipom Plantaže iz Donjeg Stopanja.

Ebibi je postigao oba gola u 60. i 75. minutu.

Meč koji je FK Vranjska Banja, peti klub iz Pčinjskog okruga u ovom rangu takmičenja, trebalo da odigra sa sedmoplasiranim Radanom iz Lebana je odložen zbog bolesti fudbalera Banje (odluku o opravdanosti odlaganja trebalo bi da donese takmičarska komisija)

Na tabeli vodi Svetlost iz Badnjevca kod Žitorađe sa 34 boda.

Od klubova sa područja Pčinjskog okruga najbolje je plasirana hanska Morava na šestom mestu sa 27 bodova.

Trnovčani su deveti sa 23, Nebeski anđeli deseti sa 22, OFK Alakince dvanaesto sa 13, a Vranjska Banja poslednja, petnaesta sa samo 3 boda (uz utakmicu manje).

U narednom kolu Banjčani će gostovati uvek neugodnoj Pustoj reci u Bojniku, Nebeski anđeli Radanu u Lebanu, FK Ternoci Jablanici u Medveđi, a SFK Morava ekipi Plantaže u Donjem Stopanju.

OFK Alakince biće slobodno u narednom kolu.

Najnovije vesti