Pobeda i remi Vranjanaca: Dinamo Jug bolji od Jastrepca, Anđelima bod u Vinarcu

Fudbaleri Dinamo Jug-a pobedili su Jastrepca iz Blaca sa 2:0 (1:0), u utakmici vanrednog 10. kola Zone Jug, koja je odigrana na Stadionu Jumko u Vranju.

Strelci za žuto-plave bili su Petar Stojković u 45. i Nikola Vojinović u 77. minutu susreta.

Vranjanci su bili nadmoćni u ovoj utakmici, a gost, koji zauzima poslednje mesto na tabeli, gotovo da nije prešao centar.

Dinamo Jug je mogao da slavi i sa pet, šest golova razlike.

Trener Vranjanaca Goran Đorđević rekao je posle meča za Vranje News da je utakmica bila teža od očekivanog.

"Utakmice koje su unapred dobijene najteže je igrati.

I pored upozorenja moji momci su tako ušli u ovu utakmicu i mislim da su najzad shvatili da i na papiru slabijeg protivnika ovakvim odnosom ne mogu da dobiju.

Nisam zadovoljan igrom i realizacijom, jer smo propustili mnogo šansi.

Ali, osvojili smo očekivana tri boda i ono što me posebno raduje je da šestu utakmicu zaredom nismo primili gol", rekao je Đorđević za naš portal.

Igrala su u sredu još dva tima iz Pčinjskog okruga.

Nebeski anđeli iz Vranja doneli su bod (0:0) iz Vinarca gde su igrali sa domaćom Mladosti 1959, dok je hanska Morava, posle pobede u prošlom kolu u gostima nad Mineralcem u Vranjskoj Banji, osvojila nova tri boda, ovog puta kao domaćin u pobedi protiv Sloge iz Leskovca - 2:0.

Mineralac će svoju utakmicu vanrednog 10. kola odigrati u četvrtak u Badnjevcu protiv domaće Svetlosti (11h).

Dinamo Jug i Morava su u grupi timova raspoređenih od drugog do petog mesta tabele Zone Jug, sa tri boda zaostatka za liderom Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja.

Mineralac je deseti, a Nebeski anđeli petnaesti na tabeli.

U 11. kolu Dinamo Jug će gostovati pretposlednjoj Gračanici, Nebeski anđeli će dočekati Radan iz Lebana, Mineralac u Vranjskoj Banji Gracko, dok će Morava gostovati OFK Topličaninu u Prokuplju.

Ova liga, sa 18 timova "najglomaznija" u sistemu takmičenja srpskog fudbala, doživeće reorganizaciju po okončanju sezone.

Iz nje će ispasti čak osam klubova.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...