Pobeda Dinamo Jug-a u Donjem Stopanju, Nebeski anđeli remizirali

Fudbaleri Dinamo Jug-a iz Vranja, aktuelnog lidera fudbalske Zone Jug, pobedili su na gostovanju u Donjem Stopanju domaću Plantažu sa 0:2 (0:1), u utakmici 25. prvenstvenog kola.

Oba gola za vranjski klub postigao je Jugoslav Mitrović u 42. i 59. minutu susreta.

Dinamo Jug je u ovoj utakmici bio bolji rival, od početka do poslednjeg sudijskog zvižduka i zasluženo slavio.

Pomoćni trener Dejan Anđušević rekao je posle utakmice za Vranje News da je ovo bila možda i najbolja utakmica Vranjanaca u aktuelnoj sezoni.

"Prava takmičarska utakmica protiv vrlo motivisanog protivnika.

Posle uvodnih petnaest minuta i perioda ispitivanja snaga, tokom kojih je domaćin pokazao izuzetno grubu igru, preuzeli smo inicijativu i kontrolu igre.

Od tog trenutka se za sve pitao samo jedan tim.

Rezultat je trebalo da bude mnogo ubedljiviji u našu korsit", kaže Anđušević za naš portal.

Nebeski anđeli, još jedan vranjski klub koji nastupa u ovoj ligi, u 25. kolu, iako domaćin, nije uspeo da dođe do sva tri boda.

Utakmica protiv Jedinstva iz Gornjeg Stopanja završena je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Trener anđela Branimir Stošić rekao je posle utakmice za Vranje News da je sa Gornjosopanjčanima odigrana teška utakmica.

"Imali smo nasuprot nas veoma dobru ekipu.

Ali, propuštene prilike nas opet koštaju još dva boda kod kuće", rekao je Stošić za naš portal.

U ovom kolu korektan rezultat ostvario je i Mineralac koji je u Vranjskoj Banji, u susretu sa favorizovanim trećeplasiranim OFK Topličaninom odigrao nerešeno 1:1.

Prava goleada viđena je na gostovanju Morave iz Vladičinog Hana (četvrtog tima iz Pčinjskog okruga u ligi) u Medveđi, gde su Hančani uspeli da trijumfuju protiv trinaestoplasirane Jablanice sa 4:5.

Jedan gol za Hančane postigao je Svetozar Stevanović, a čak četiri Miloš Stanković.

Dinamo Jug iz Vranja je i dalje lider ove lige sa 57 bodova, prvi pratilac Jedinstvo iz Bošnjaca ima boda manje, a OFK Topličanin 52 boda.

U narednom 26. kolu Nebeski anđeli (trenutno deveti na tabeli) gostovaće jedanaestoplasiranoj Pustoj Reci u Bojniku, a Dinamo Jug igraće u Vranju derbi dosadašnjeg dela prvenstva Zone Jug sa Jedinstvom iz Bošnjaca.

Međusobni derbi okruga u Vladičinom Hanu odigraće petoplasirana SFK Morava i osmoplasirani Mineralac.

Najnovije vesti