Po 20.000 dinara za četrdeset najboljih vranjskih studenata

Većnici su na desetoj sednici Gradskog veća koja je održana u četvrtak doneli Odluku kojom je utvrđena visina nagrade za uspešne studente u školskoj 2020/2021. godini, u pojedinačnom iznosu od 20.000 dinara za ukupno 40 studenata.

Na sednici je razmatran Tekst javnog poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja i usvojeni su izveštaji o radu Interresorne komisije za procenu potrebe za dodatnom obrazovnom, zdravstvenom i socijalnom podrškom detetu, učeniku i odraslom i predloženim i pruženim podrškama za 2019. godinu i za period od 01.01.2020. do 30.06.2020. godine.

Takođe, većnici su usvojili Predlog odluke o dodeli sredstava za finansiranje-sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede u cilju zaštite poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja ne putevima na teritoriji grada.

Najnovije vesti

Šaip Kamberi. Foto Vranje News Kamberi: Biću poslanik svih vas »

Šaip Kamberi, nosilac liste Koalicije Albanaca doline, koja je pobedila na parlamentarnim izborima, održanim u Velikom T...