Počinje nova bioskopska sezona u sali vranjskog teatra

Završava se letnja pauza i u subotu, 20. avgusta počeće nova sezona u vranjskom bioskopu, koji funkcioniše u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju.

Filmovi će se prikazivati kao i dosad, isključivo subotom, i to po dva filmska ostvarenja - jedno u terminu za decu u podne i drugo za stariju publiku u večernjem.

U subotu 20. avgusta u 12 sati najmlađa publika moći će da pogleda film Malci 2: Gruov početak.

Reč je o animiranoj akcionoj komediji o najvećem superzlikovcu sveta koji upoznaje legendarne Malce.

"Mnogo pre nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je dugo godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet.

Nije išlo naročito dobro.

Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, ova neobična porodica udružuje snage.

Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član", navodi se u najavi filma.

Istog dana u večernjem terminu od 20 sati biće prikazan akcioni avanturistički film Tor: Ljubav i grom, koji je od početka jula u svetskim bioskopima.

"Tor: Ljubav i grom, iz studija Marvel, pronalazi Boga groma na putovanju za razliku od bilo čega sa čim se ikada suočio – u potrazi za unutrašnjim mirom.

Ali Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova.

Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Thor.

Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno", kratak je sadržaj filma.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta, koja već radi u uobičajenim terminima.

Najnovije vesti