Počeli fantastični sajamski popusti u Simpu

Marketinški tekst

Vranje - Iz Simpa je saopšteno da su počeli fantastični sajamski popusti u prodajnim salonima ove kompanije.

Širom Srbije, u salonima jednog od najpoznatijih domaćih proizvođača nameštaja, možete kupiti proizvode vrhunskog kvaliteta po izuzetnim cenama.

Ovog novembra, za gotovinsko plaćanje, kupce očekuje popust od -20 odsto na kompletan asortiman proizvoda, kao i specijalni popusti na odabrane proizvode.

SPECIJALNI POPUSTI

Uz Simpo nameštaj napravite ambijent iz vaših snova i uživajte u proizvodima koji će Vam priuštiti beskrajnu udobnost. Tokom ovog meseca, na specijalnom popustu od -40 odsto su ugaone garniture sa lagera - „Pariska noć“, koja će uneti francuski šarm u vaš enterijer i „Mexico“, novi model jednostavnih linija prilagodljiv svim tipovima enterijera. Na popustu od -30 odsto su ležaj „Maja“ i kauč „Gordana“, koji su idealna rešenja za funkcionalno opremanje dečjih soba i dnevnih boravaka.

Za proizvode na specijalnom popustu ne važi popust koji se odnosi na kompletan asortiman.

LOYALTY POPUSTI

Pravo je vreme da iskoristite i ostale popuste koji Vas u Simpu očekuju. Svaki kupac – fizičko lice, može postati član Loyalty kluba i ostvariti još veće popuste. Na osnovu jedne ili više kupovina, kumulativno, u vrednosti od najmanje 50.001 do 150.000 dinara, ostvaruje se dodatni popust od 2 odsto na kasi, dok se na osnovu jedne ili više kupovina vrednosti preko 150.000 dinara, ostvaruje dodatni popust od 5 procenata na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima. Korisnik kartice koji je stekao pravo na popuste, pri svakoj sledećoj kupovini ostvaruje definisani popust bez obzira na iznos računa.

Ostale informacije o odloženom plaćanju na čekove, putem sindikalnih kredita, kupovini uz kartice pogodnosti za pripadnike MUP-a i vlasnike kartice „Naš heroj“, kao i o brojnim drugim povoljnostima možete potražiti u Simpo salonima ili na www.simpo.rs.

"Ponuda u Simpu inspirisaće vas da ove jeseni napravite odličan izbor nameštaja sa kojim kompletno možete opremiti ili preurediti vaš dom ili poslovni prostor. Bez obzira da li ćete se odlučiti za novi komponibilni program, trpezariju, garnituru, spavaću, dečju sobu ili komadni nameštaj, vaš život biće lepši i ugodniji, poručuju iz Simpa.

SIMPO U VRANJU

Simpo saloni u Vranju nalaze se na adresama:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Novo radno vreme salona je od 9 do 20 sati radnim danima i subotom, nedeljom od 9 do 15 h.

Kluz Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Najnovije vesti