Počela proširena sednica vranjskog SPS-a, prisustvuje Ružić (FOTO, VIDEO)

U sedištu vranjskih socijalista u subotu u 11 časova počela je proširena sednica IO Gradskog odbora SPS, kojoj prisustvuje i potpredsednik Socijalističke paartije Srbije i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić.

Sednica se odvija iza zatvorenih vrata, osim uvodnih desetak minuta kada je bilo dozvoljeno prisustvo medijima.

Predsednik vranjskog SPS-a Zoran Antić na početku sednice predložio je da na dnevnom redu budu sledeće tačke: realizacija sporazuma o principima i načelima učešća izborne liste "Zajedno za Vranje - SPS Ivica Dačić" u vladajućoj većini skupštine grada Vranja i usvajanje zaključaka radi daljeg funkcionisanja, a druga tačka dnevnog reda je "razno".

Ovako predložen dnevni red jednoglasno je usvojen od strane prisutnih članova proširenog sastava GrO SPS, bez izmena i dopuna.

Na sednici GrO SPS u proširenom sastavu minutom ćutanja odata je počast nedavno preminulom predsedniku Okružnog odbora SPS Siniši Mitiću.

Na 27. sednici 9. saziva IO GrO SPS Vranje prisutni su i predstavncii izborne liste Zajedno za Vranje SPS Ivica Dačić, odbornici u Skupštini grada Vranja, izabrana i postavljena lica u organima lokalne samouprave koje je delegirao SPS.

Tačno u podne, po okončanju sednice, predviđene su izjave za medije.

Najnovije vesti