Petrušević: Pregovaramo da nam zvučno ime bude nosilac liste

Nova Srbija kompletirala je svoj Okružni odbor za Pčinjski okrug, izjavio je lider tog odbora sa sedištem u Vranju Ivica Petrušević.

On je naglasio da su u sastav ovog tela ušli šef vranjskog odbora Miroslav Krstić, potom Zoran Dejković, lider opštinskog odbora u Bujanovcu, poverenik u Vranjskoj Banji Slavomir Kostić, Dragan Spasić iz Trgovišta, pridošlica iz Dveri, te Tatjana Aleksić, ekonomistkinja iz Preševa, koja je postavljena i za potpredsednicu okružnih novosrbijanaca.

Petrušević je kazao da stranka "pregovara sa sveštenikom iz Bosilegrada koji bi takođe trebalo da postane član Okružnog odbora" i koji bi bio i "poslanički kandidat iz ovog kraja za parlamentarne izbore".

- Dobili smo konkretne zadatke iz vrha stranke za predizborni period na terenu; kako da formiramo izborne liste, ustanovimo listu odborničkih kandidata i pristupimo prikupljanju potpisa za prijavu liste.

U Vranju još uvek nemamo nosioca liste, ali u toku su pregovori sa jednim zvučnim imenom političke scene grada, to ćemo ovih dana raščistiti i nadamo se da će taj gospodin razumeti naš poziv čiji je krajnji cilj dobar rezultat na izborima i otpočinjanje političkih promena u Vranju - rekao je Petrušević.

Najnovije vesti