Petrušević: Lidija Tasić izbačena iz Nove Srbije

Samo što je postala član Nove Srbije i brzo avanzovala do funkcije potpredsednice Gradskog odbora, Lidija Tasić isključena je iz ove partije, izjavio je za Vranje News predsednik okružnog odbora novosrbijanaca Ivica Petrušević.

- Lokalna mafijaška hobotnica iz sudstva, tužilaštva, advokature, BIA, koja godinama kroji sudbinu lokalnih stranaka, pokušala je da preko člana Gradskog odbora Nove Srbije, lažnog optužnog predloga, trgovinom uticajem i ucenama, dođe do pozicija u vranjskom odboru.

U tome neće uspeti.

Obaveštavam građane Vranja da ovdašnji kriminalni sistem, sastavljen od potkupljivih ljudi, kriminalaca, dilera droge, pokušava da napravi "ugledne" lokalne političare.

Nakon toga ide pritisak prema običnim radnicima i građanima da se klanjaju nakaradnoj političkoj kliki i pozdravljaju svaki njihov kriminal, a da osuđuju svaku istinu i očiglednost koja dolazi od ljudi koji nisu deo tog sistema i samo razmišljaju svojom glavom - navodi Petrušević.

On je poručio da će svi koji su "s one strane zakona", "bili sudije, advokati, dopisni članovi lokalne BIA jednog dana odgovarati bez izuzetka".

- Nova Srbija odgovorna je jedino građanima i ona je na istim pozicijama, i u borbi za Kosovo, i u borbi protiv stvaranja "Vranjske džamahirije", i u borbi protiv kriminala svake vrste.

Zanima nas jedino kompletna lustracija u pravosuđu i delu lokalne policije.

Poručujem građanima Vranja da ćemo sa verom u boga pobediti višedecenijsko zlo u našem gradu - rekao je Petrušević za Vranje News.

Najnovije vesti