Petoro Vranjanaca na Šešeljevoj parlamentarnoj listi

Srpska radikalna stranka (SRS) Vojislava Šešelja, za razliku od lokalnih i beogradskih izbora na kojima će nastupiti u okviru koalicije Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane, na parlamentarne izbore izaći će samostalno, a kandidat iz Vranja i Pčinjskog okruga koji se najbolje kotira na toj listi je Bobana Stanimirović, po zanimanju učiteljica.

Iz Vranja su tu još i lekar, specijalista anesteziologije Slavko Živković na 91. mestu, vojni penzioner Nenad Krnjajić na 235. mestu, konfekcionar Nataša Marković na 242. i inženjerka šumarstva Ljiljana Živković na 244. mestu.

Iz ostalih opština u Pčinjskom okrugu tu su poslovođa maloprodajnog objekta Milan Trajković iz Surdulice, mašinski tehničar Gordana Tasić iz Bujanovca i privatni preduzetnik Danijel Stamenković iz Vladičinog Hana.

Listu dr Vojisla Šešelj - Srpska radikalna stranka u punom formatu, sa 250 poslaničkih kandidata za srpski parlament, predvodi Vojislav Šešelj.

Druga na listi je ekonomistkinja Ljiljana Mihajlović, a treći student Aleksandar Šešelj.

Podsećanja radi, lista istog naziv je na parlamentarnim izborima na području Vranja (sa Vranjskom Banjom) prošle godine dobila svega 687 glasova ili 1,66 odsto.

Najnovije vesti