Peta, Dositej, Gimnazija i Poljoprivredna najbolje na takmičenju u streljaštvu

Na Okružnom takmičenju u streljaštvu pobednici u ekipnoj konkurenciji kod pionira su učenici OŠ Svetozar Marković, dok je kod omladinaca trijumfovala ekipa Gimnazije Bora Stanković.

Najbolji u pionirskoj konkurenciji pojedinačno je Veljko Stoiljković iz OŠ Jovan Jovanović Zmaj, dok je kod srednjokoškolaca pobedio Luka Stanojević iz Medicinske škole dr Izabel Emsli Haton.

Kada je reč o ekipnoj konkurenciji kod pionira na pobedničkom postolju našli su se još i OŠ Vuk Karadžić u Stublu na drugom i OŠ J. J. Zmaj u Surdulici kojima je pripalo treće mesto.

U omladinskoj konkurenciji druga je Poljoprivredna škola Josif Pančić u Surdulici, a treća Gimnazija Jovan Skerlić Vladičin Han.

Kod pionirki najbolja je bila ekipa OŠ Dositej Obradović u Vranju, dok je na drugom mestu OŠ Radomir Putnik iz Džepa.

U pojedinačnoj konkurenciji pobedila je Jelena Mudrinić.

Iza vranjske Poljoprivredno veterinarske kod omladinki je surdulička škola Josif Pančić, a na trećem mestu Tehnička škola Vladičin Han, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolja bila Aleksandra Dimković iz Gimnazije Bora Stanković u Vranju.

Takmičenje je održano u organizaciji Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje Vranje na gradskom strelištu u Vranju.

Najnovije vesti