Pet meseci nakon spasavanja od hladnoće: Admiral ima samo jednu manu FOTO

Boćko ima samo jednu manu, mnogo hrče dok spava - kaže za Vranje News humani Vranjanac koji je pre pet meseci spasao ovog psa sa ulice, u momentu kada je bio promrzao od velike hladnoće.

Svi Vranjanci koji generalno vole pse, pa i one napuštene, a posebno sugrađani koji godinama o njima brinu hraneći ih, šetajući, mazeći, vodeći ih veterinaru u kritičnim situacijama, zabrinuli su se tamo negde iza Božića kada su primetili da danima nema jednog od najpoznatijih gradskih napuštenih pasa, sada već medijske zvezde Admirala, poznatog i pod nadimcima Beki ili Belča, kako mu neki od milja tepaju.

Podigla se prašina, povela ozbiljna potraga, pa i ona za informacijama gde bi Admiral mogao biti i zašto ga nema na ulici, tamo gde je godinama bio, neizostavno, svakog dana.

Upaljen je alarm, jer Admiral, ipak, nije bilo ko, već urbana legenda Vranja.

Ispostavilo se, na sreću, da je sve ok, da je Admiral živ i zdrav.

I što je najvažnije, da je pronašao vlasnika, novi dom, u kome ima hranu, toplinu, čoveka koji voli pse i njegovu ljubav.

I sve to na duže staze, da ne kažemo trajno, što se vidi iz priloženih fotografija, pet meseci posle.

- Mi smo se toliko zbližili da se gotovo ne odvajamo.

Inače, čuvam mnogo pasa, ali Boćko (kako Admiralu tepa novi gazda) ima privilegiju da živi sa mnom u kući, čak i spava sa mnom u istom krevetu.

Veoma je poslušan i umiljat pas, gotovo da nema potrebe da mu bilo šta dva puta ponavljam, zna sve što treba da radi.

Po mojoj proceni, pas je i ranije čuvan u kući, vidi se da zna "red".

Mislim da je star oko sedam godina - navodi njegov novi vlasnik.

Ovaj naš sugrađanin dodaje da će i dalje brinuti o ovom mirnom i umiljatom psu koji je samo jedan od mnogih koje je udomio sa ulice.

Najnovije vesti