Perišić: Da konačno uhvatimo priključak

Vranje - Posle remija sa Novim Pazarom na svom stadionu proteklog vikenda, surdulički Radnik gostovaće u subotu Napretku u Kruševcu, u okviru 15. kola Super lige Srbije u fudbalu.

Radnik je jedini superligaš koji još uvek nema pobedu u aktuelnom šampionatu i sa svega pet osvojenih bodova zauzima poslednje mesto na tabeli.

Napredak je uspešniji i na desetoj poziciji ima 14 bodova (četiri pobede, dva remija i sedam poraza, uz utakmicu manje od Surduličana).

Dragan Perišić, šef stručnog štaba Radnika, konstatovao je pred gostovanje u Kruševcu da njegov tim ide "na noge" vrlo iskusnoj ekipi.

"To govore njihovi rezultati u prehodnom periodu i njihova pojačanja pristigla u toku sezone koja su im donela kvalitet.

Šef stručnog štaba Napretka (Dušan Đorđević, p.r) je ovde radio prošle godine i neće bitu tu velikih nepoznanica za njega u vezi sa našim timom, s obzirom na to da je sa većinom igrača odavde sarađivao", kazao je na počeku Perišić.

On je kazao da njegov tim "izlazi iz ciklusa mnogo teških i zahtevnih utakmica" protiv ekipa iz vrha tabele našeg prvenstva.

"Nedelja iza nas je protekla u znaku vrlo ozbiljnih priprema za predstojeće kolo, jer su igrači svesni cele situacije i daju maksimum na treninzima.

Znamo šta nas čeka u Kruševcu i za sve nas će ta utakmica biti finalni test da definitivno uhvatimo priključak sa ekipama koje se trenutno nalaze iznad nas.

Zato sa velikim nestrpljenjem očekujem tu utakmicu", rekao je Perišić.

On ne može da računa na Oreščanina (parni kartoni) i Stevanovića (povreda), dok su svi ostali spremni za utakmicu u Kruševcu.

Kapiten Stojanović: Želja je ogromna

Kapiten Radnika Uroš Stojanović rekao je novinarima da su on i saigrači iskoristili ovu sedmicu da dobro analiziraju prethodnu utakmicu i prepreme se za Kruševac.

"Trenirari smo odlično, situacija u kojoj se nalazimo nam nalaže da radimo više i bolje. Atmosfera u ekipi je takva da svaki igrač jedva čeka narednu utakmicu. Želja je ogromna da okrenemo situaciju u našu korist, a za to nam je potrebna pobeda. Iskreno se nadam da je u subotu taj dan", rekao je Stojanović

Utakmica Napredak - Radnik odigraće se na Stadionu Mladost u Kruševcu u subotu od 19 časova.

Najnovije vesti