Pacijent se bacio sa trećeg sprata Internog odeljenja

Pacijent (1958) pod nepoznatim okolnostima pao je sa trećeg sprata Internog odeljenja vranjske bolnice, u petak uveče oko 22 sata, potvrđeno je Vranje News-u iz policijskih izvora.

Nezvanično, reč je o muškarcu iz okoline Vranja, koji je dan ranije, navodno, povredio nogu i primljen u teškom stanju na ovo odeljenje.

Zvaničnih podataka o njegovom zdravstvenom stanju posle povređivanja nema, ali se spekuliše da je kritično.

Očekuje se da se u subotu o ovom slučaju oglase zvaničnici Zdravstvenog centra Vranje.

Uviđaj je u toku.

NIJE PRVI PUT

Podsećanja radi, od slučajeva u novije vreme pacijent (57) sa Odeljenja hirurgije vranjskog Zdravstvenog centra Vranje izvršio je samoubistvo skočivši kroz prozor sa prvog sprata, u noći između 3. i 4. novembra 2012. godine.

Pacijent je bio hronični bolesnik, dijabetičar, zbog čega mu je amputiran prst, a nakon hirurške intervencije navodno je osećao psihičke probleme.

Godinu pre toga pacijent (20), koji jo navodno bio psihijatrijski bolesnik, a bolovao je i od dijabetesa, obesio se na Odeljenju Hirurgije vranjske bolnice, gde je primljen sa bolovima u stomaku.

Godine 2010. skokom sa krova Internog odeljenja ubio se pacijent (62). Bio je navodno ranije pacijent i na odeljenju psihijatrije, hirurgije, više je puta operisan.

Najnovije vesti