Pačija posla i Napoleon na repertoaru bioskopa VIDEO

Dva filma biće na bioskopskom repertoaru u sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju u subotu 16. decembra.

U terminu za najmlađu bioskopsku publiku od 12 sati biće prikazan animirani avanturistički film za celu porodicu, pod nazivom Pačija posla.

"Reč je o uzbudljivom i nepoznatom putovanju, sa zabavnom, pernatom porodicom, putovanje kakvo ćemo prvi put doživeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji Pačija posla.

Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare.

Iskustvo će ih naterati da prošire svoje horizonte, da budu raspoloženi da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle.

Za to vreme naučiće svašta novo jedni o drugima a i o samim sebi", poručuju iz produkcije.

U večernjim terminima od 18 i 21 sat, na repertoaru će biti film Napoleon.

"Napoleon je epski akcioni spektakl, koji detaljno prikazuje uspone i padove legendarnog francuskog cara Napoleona Bonaparte, kojeg glumi dobitnik Oskara Joakin Feniks.

Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih", kratak je sadržaj filma.

Karte za filmske hitove, osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta Bora Stanković.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...