Pčinjska okružna liga: Ubedljivi porazi oba vranjska tima

Bujanovački BSK, lider Pčinjske okružne lige u fudbalu, za vikend je u derbiju deklasirao FK Torpedo 1973 iz Vranja sa 7:1, u utakmici 11. prvenstvenog kola.

Od Torpeda, petoplasiranog tima lige, se u ovom meču više očekivalo, ali kada se zna da su na utakmicu otputovali sa samo 11 fudbalera, te da su igrali sa tek nekolicinom igrača iz prve postave, onda ovakav epilog ne iznenađuje.

Radnički 2021, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi, takođe je poražen u ovom kolu i to na gostovanju Vihoru u Žbevcu sa 3:0.

U drugom derbiju ovog kola Ternoci je kao domaćin u Velikom Trnovcu pobedio OFK Pavlovac sa 4:1.

Za Trnovčane su pogađali Admir Ibrahimi, Kadruš Fetahi, Albinot Junuzi i Gentrit Ebibi.

U ostalim utakmicama ovog kola OFK Alakince je bilo ubedljivo i sa 8:3 nadigralo bujanovačkog OFK As-a, a Levosoje je sa 6:1 ispratilo Mladost iz Suvojnice.

Čelik je u Belom Polju sa 4:0 pobedio Južnu prugu iz Stubla, dok je bosilegradska Mladost kao domaćin pobedila Luginu iz Preševa sa 3:0.

BSK je lider na tabeli i iz deset utakmica ima sve pobede i maskimalnih 30 bodova.

Od drugog do četvrtog mesta su Ternoci, OFK Alakince i OFK Pavlovac sa po 25 bodova (Pavlovac ima odigranu utakmicu više).

Na začelju su OFK As sa 4 boda i Južna pruga koja od starta lige nije osvojila nijedan bod.

Parovi 12. kola - Derbi u Trnovcu

Derbi 12. kola odigraće narednog vikenda drugoplasirani Ternoci i lider Pčinjske lige BSK. Utakmica će biti odigrana u Velikom Trnovcu. Od vranjskih timova Torpedo 1973 će biti domaćin Levosoju, dok će Radnički 2021 opet gostovati i to u Pavlovcu. U ostalim utakmicama sastaće se Lugina - Vihor, Južna pruga - Mladost (B), OFK Alakince - Čelik i Mladost (S) - OFK As.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...