Pčinjska okružna liga: Torpedo nadigrao budućeg zonaša

Torpedo 1973 iz Vranja potvrdio je da je u dobroj formi i ostvario novu pobedu u ovoj sezoni Pčinjske okružne lige i to nad budućim zonašem Dinamo Jug-om od 0:4 (0:2).

Na Gradskom stadionu u Vranju, u utakmici 24. kola, strelci za nebeskoplave bili su trojica Nikola - Arsić je postigao dva, a Tasić i Savić po jedan gol.

Trener i kapiten Torpeda Predrag Ristić kaže za Vranje News da je njegov tim ostvario zasluženu pobedu u gradskom derbiju.

Formalni domaćin je prvih desetak minuta krenuo dobro, propustio odličnu šansu, ispostaviće se i jedinu svoju na utakmici, podseća Ristić.

"Kao da nas je to probudilo i od tog trenutka, pa sve do kraja utakmice, apsolutno smo kontrolisali dešavanja na terenu.

Zadovoljan sam rezultatom i igrom.

Mi smo izveli malo iskusniji sastav, posebno vezni red sa četri igrača, s ciljem da posed lopte bude na našoj strani i da imamo kontrolu utakmice.

Mislim da je to i bio ključ pobede.

Treba reći da smo birali dobra rešenja i bili veoma strpljivi, ali to se od današnjeg iskusnog sastava i očekivalo", konstatuje Ristić.

Lider Mineralac kao gost u Vranju pobedio je vranjskog Radničkog 2021 sa 1:6, dok je Vihor kao domaćin u Žbevcu deklasirao favorizovanog BSK-a iz Bujanovca sa 6:2.

Mladost iz Bosilegrada je kao gost iznenadila Čelika u Belom Polju (0:1), a Južna pruga je u Stublu ubedljivo porazila Levosoje sa 5:0.

OFK As je u Bujanovcu poražen od Pavlovca sa 0:3.

FK Dinamo Vranje ranije je izbačen iz lige.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola.

Već se zna da će u viši fudbalski rang (Zona Jug) banjski Mineralac i Dinamo Jug iz Vranja.

Parovi 25. kola

U narednom 25. kolu sastaće se: Dinamo Jug - Južna pruga, Torpedo 1973 - Vihor, BSK - OFK As, Pavlovac -Radnički 2021, Mineralac - Mladost (S) i Mladost (B) - Levosoje. Slobodan će biti Čelik iz Belog Polja.

Najnovije vesti