Pčinjska okružna liga: Torpedo i Radnički uknjižili po tri boda

Torpedo 1973 iz Vranja sa 0:6 (0:2) je pobedio suvojničku Mladost u gostima, u utakmici 8. kola Pčinjske okružne lige u fudbalu.

Po dva puta su se u listu strelaca za Vranjance upisali Nikola Arsić i Marko Stanisavljević, dok su po gol postigli Lazar Trajković i Stefan Jovanović.

Torpedo polako ide ka samom vrhu tabele.

Trener Predrag Ristić kaže za Vranje News da je samo na prvi pogled u Suvojnici ostvarena laka pobeda.

"Na teškom terenu, prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri, gde smo mi svoje šanse iskoristili.

Pred kraj poluvremena, domaćin je ostao sa igračem manje, pa je to odredilo nastavak meča.

Brojčano jači uspeli smo da iskontrolišemo nastavak utakmice i na kraju ubedljivo slavimo.

Želim da se zahvalim domaćinu na fer i korektnoj igri", navodi Ristić za naš portal.

U ovom kolu tri nova boda uknjižio je i vranjski Radnički 2021, ali za zelenim stolom, pošto gosti iz bujanovačkog OFK As-a nisu ispunili uslove protokola, pa je meč registrovan sa 3:0 za Vranjance.

OFK Pavlovac, iz istoimenog sela u okolini Vranja, takođe je bio uspešan u ovom kolu, savladavši kao domaćin bosilegradsku Mladost sa 6:1.

U derbiju kola OFK Alakince je u istoimenom mestu kod Surdulice odigralo 2:2 sa dosadašnjim liderom Ternocijem iz Velikog Trnovca.

Novi lider na tabeli, bujanovački BSK, kao gost je nadigrao Južnu prugu iz Stubla sa 0:3, a Lugina je u Preševu sa 3:1 (dva puta je strelac bio Ardian Aguši, a jednom Isam Abdulahu) bila bolja od Levosoja.

Utakmica u Žbevcu između domaćeg Vihora i Čelika iz Belog Polja nije odigrana zbog nedolaska gostiju.

Lidersku poziciju na tabeli sada je preuzeo bujanovački BSK sa 21 bodom (uz utakmicu manje), a iza su tri tima sa po 19 bodova - Ternoci, OFK Alakince (utakmica manje) i OFK Pavlovac.

Torpedo 1973 je trenutno peti na tabeli sa 18 bodova, ali takođe ima utakmicu manje (odložen derbi sa Alakincem iz prošlog kola).

Parovi 9. kola - derbi u Bujanovcu

Derbi 9. kola Pčinjske okružne lige u Bujanovcu će odigrati domaći BSK i OFK Alakince. Još jedan derbi igraće se u Vranju, a sastaće se Torpedo 1973 i OFK Pavlovac. Ostali parovi su Ternoci - Mladost (S), Levosoje - Južna pruga, Lugina - OFK As, Čelik - Radnički 2021 i Mladost (B) - Vihor.

Najnovije vesti