Pčinjska liga: Torpedu tri nova boda, težak poraz Radničkog VIDEO

FK Torpedo 1973 pobedio je Luginu iz Preševa sa 2:1 (2:0), u utakmici 5. kola Pčinjske okružne lige koja je odigrana na Gradskom stadionu u Vranju.

Strelac oba gola za vranjski tim bio je Nikola Arsić.

Vranjanci su zasluženo osvojili tri nova boda i održali se u vrhu tabele, u pravoj prvenstvenoj utakmici tokom koje su povremeno sevale varnice, ali je na kraju sve ostalo u granicama fer pleja.

Radnički 2021, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi, doživeo je težak poraz od 5:0, na gostovanju Ternociju u Velikom Trnovcu.

Ovo je treći poraz Vranjanaca u pet kola Pčinjske lige, a druga vezana utakmica u kojoj su izgubili sa 5:0.

U derbiju dva prvoplasirana tima u dosadašnjem delu prvenstva, domaće OFK Alakince slavilo je kao domaćin protiv Pavlovca sa 2:0.

BSK Bujanovac je kao domaćin nadigrao Vihora iz Žbevca sa 3:1, Čelik je u Belom Polju pobedio bujanovačkog OFK As-a sa 2:0, a Mladost je u Suvojnici za gol bila bolja (3:2) od Južne pruge iz Stubla.

Utakmica Levosoje - Mladost Bosilegrad je odložena.

Na tabeli i dalje vodi OFK Alakince sa 15 bodova iz pet kola, dok Trnovac, BSK i Torpedo na deobi drugog mesta imaju po 12.

Pavlovac je peti sa 10 bodova, a Vihor šesti sa 9.

Parovi 6. kola

U narednom 6. kolu Pčinjske okružne lige sastaće se: Pavlovac - Čelik, Mladost (B) - OFK As, Vihor - Levosoje, Radnički 2021 - BSK, Lugina - Trnovac, Južna pruga - Torpedo 1973 i OFK Alakince - Mladost (S).

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...