Pčinjska liga: Torpedo potopio Južnu prugu, novi poraz Radničkog

Fudbaleri Torpeda 1973 iz Vranja porazili su Južnu prugu sa 1:9, na gostovanju u Stublu u okviru 6. kola Pčinjske okružne lige.

Rano vođstvo ulilo je vranjskom timu sigurnost, te su iz mnogo lepih akcija devet puta zatresli mrežu domaćina, igrajući najbolji meč dosadašnjeg dela sezone.
Strelci su bili Nikola Arsić (5 golova), Marko Stanisavljević (2), Nikola Jovanović i Nikola Kasemović po jedan gol.

Trener i kapiten Torpeda Predrag Ristić rekao je posle utakmice za Vranje News da su njegovi igrači lakše od očekivanog ostvarili ubedljiv trijumf.

"Pobeda, tri boda i dobra uvertira pred bitne utakmice u nastavku prvenstva", naveo je Ristić za naš portal.

Radnički 2021, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi koji od starta prvenstva ima veoma težak raspored, poražen je na Gradskom stadionu u Vranju od veoma dobre ekipe BSK-a sa 0:3.

Visoku pobedu u ovom kolu ostvarilo je i OFK Alakince, vodeći tim lige, nad Mladošću iz Suvojnice, takođe sa 9:1.

To je Alakinčanima šesta pobeda od starta lige (jedini imaju maksimalan učinak, uz BSK koji ima utakmicu manje).

U preostale utakmicama ovog kola Vihor je u Žbevcu pobedio Levosoje sa 4:2, u Bosilegradu domaća Mladost i bujanovački OFK As odigrali nerešeno 2:2, a preševska Lugina je kao formalni domaćin poražena sa 1:3 od Ternocija u Velikom Trnovcu.

Utakmica između OFK Pavlovca i Čelika iz Belog polja nije odigrana zbog nedolaska gostiju (registrovana 3:0 za domaćina).

Posle šest kola OFK Alakince ima maksimalnih 18 bodova, dok Ternoci, Torpedo 1973 i BSK imaju po 15.

Na začelju bosilegradska Mladost i OFK As imaju po bod, dok je poslednja FSU Južna pruga bez bodova na četrnaestom mestu tabele Pčinjske okružne lige.

Parovi 7. kola: Derbi u Vranju

U derbi utakmici 7. kolu Pčinjske okružne lige narednog vikenda u Vranju sastaće se domaći Torpedo 1973 i OFK Alakince. Ostali parovi su: Mladost (S) - OFK Pavlovac, Trnovac - Južna pruga, BSK - Lugina, Levosoje - Radnički 2021, Vihor - OFK As i Čelik - Mladost (B).

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...