Pčinjska liga: Težak poraz Radničkog, Torpedo slavio u Vranju

Fudbaleri Radničkog 2021 iz Vranja pomalo su razočarali svoje navijače zbog teškog poraza u Alakincu od istoimene ekipe sa 10:2, u utakmici 15. kola Pčinjske okružne lige.

Alakinčani su ovom pobedom zadržali korak sa liderom BSK-om iz Bujanovca, koji je prethodnog vikenda, u susretu sa gradskim rivalom OFK As-om, zabeležio trijumf od 0:3.

Pobedio je u ovom kolu kao domaćin i vranjski Torpedo 1973, i to ekipu Mladosti iz Bosilegrada sa 2:1, dok je Trnovac na svom terenu nadigrao Čelika iz Belog Polja sa 4:1.

U ostalim utakmicama OFK Pavlovac je kao gost bio bolji od Levosoja (1:2), Vihor je u Žbevcu poražen od Mladosti iz Suvojnice sa 3:4, dok je preševska Lugina kao gost savladala FSU Južnu prugu iz Stubla sa 0:2.

Posle petnaest odigranih kola BSK na čelu tabele ima 42 boda (14 pobeda i 1 poraz), OFK Alakince ih prati u stopu sa 40, a Trnovac ima 38.

Četvrti je OFK Pavlovac sa 34, dok vranjski Torpedo na petom mestu ima 27 bodova.

Radnički 2021 iz Vranja je deseti sa 16 bodova, dok su na začelju tabele od jedanaestog do četrnaestog mesta Mladost (S), Mladost (B), OFK As i Južna pruga (vidi tabelu).

Parovi 16. kola

U 16. kolu Pčinjske okružne lige Radnički 2021 će u Vranju dočekati suvojnički Mladost, dok će Torpedo 1973 gostovati Vihoru u Žbevcu. U ostalim utakmicama sastaće se: OFK Pavlovac - Južna pruga, Lugina - OFK alakince, Mladost (B) - Trnovac, Čelik - BSK i OFK As - Levosoje.

Najnovije vesti