Pčinjska liga: Poraz vodećeg BSK-a u derbiju, pobeda Torpeda u Vranju

Bujanovački BSK, lider Pčinjske okružne lige u fudbalu, poražen je u nedelju u derbiju 12. kola od Ternocija u Velikom Trnovcu sa 5:2.

Bujanovčani su, ipak, zadržali prvo mesto na tabeli sa 30 bodova, a Trnovčani za njima sada zaostaju samo dva.

Vranjski Radnički 2021 deklasiran je na gostovanju OFK Pavlovcu u istoimenom selu nadomak Vranja sa čak 5:0.

Časta Vranjanaca spasio je u ovom kolu Torpedo 1973, koji je kao domaćin na Gradskom stadionu u Vranju pobedio Levosoje sa 2:1.

I u ostalim utakmicama uglavnom su pobeđivali domaćini, osim u Suvojnici, gde su domaća Mladost i bujanovački OFK As odigrali nerešeno 2:2.

Lugina je u Preševu pobedila žbevački Vihor sa 3:0, Južna pruga iz Stubla ostvarila je prvu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu protiv bosileradske Mladosti od 5:1, dok je OFK Alakince u istoimenom selu kod Surdulice bilo bolje od Čelika iz Belog Polja sa 4:2.

Na tabeli iza BSK-a koji na čelu tabele ima 30 bodova, slede Ternoci, OFK Alakince i Pavlovac sa po 28.

Vranjski Torpedo 1973 na petom mestu, uz utakmicu manje, ima 21 bod.

Na začelju trinaesti OFK As ima 5, a poslednja Južna pruga 3 boda.

Parovi 13. kola - derbi u Bujanovcu

Derbi 13. kola narednog vikenda odigraće u Bujanovcu BSK i OFK Pavlovac. U ostalim utakmicama sastaće se Levosoje - Ternoci, Torpedo 1973 - OFK As, Čelik - Mladost (S), Mladost (B) - OFK Alakince, Vihor - FSU Južna pruga i Radnički 2021 - Lugina.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...