Pčinjska liga: Kanonada Torpeda, pobeda Mineralca, remi Dinamo Jug-a

Torpedo 1973 iz Vranja odigrao je jednu od najboljih utakmica u ovoj sezoni Pčinjske okružne lige i na gradskom stadionu u Vranju, u 23. kolu, deklasirao Južnu prugu iz Stubla sa 9:0 (3:0).

Od prvog do poslednjeg minuta utakmice igralo se pred golom gostujuće ekipe, koja je došla sa jednim ciljem - da joj odbrana vlastitog gola bude prioritet.

Međutim, naspram sebe imali su veoma raspoloženog domaćina, koji se pobrinuo da gost svoj cilj ne ostvari.

Stvorio je domaćin dosta šansi, osim postignutih devet golova nekoliko puta pogodio okvir gola i sasvim zasluženo pobedio.

Golove su rasporedili Tasić, Arsić, Savić, Trajković i Spasić.

Trener i kapiten Torpeda Predrag Ristić kaže za Vranje News da su u klubu "zadovoljni igrom i rezultatom" u ovom meču.

"Konačno smo podigli procenat realizacije, sa kojim imamo problem cele sezone", sijao je od zadovoljstva Ristić.

Lider Mineralac kao domaćin u Vranjskoj Banji pobedio je bujanovačkog OFK As-a sa 5:2, dok je Dinamo Jug iz Vranja, ekipa koja će uz Banjčane po svemu sudeći naredne godine igrati u višem rangu (Zona Jug), u derbiju sa BSK-om u Bujanovcu odigrao 1:1.

U duelu dve Mladosti u Bosilegradu, domaća je bila uspešnija od gostiju od Suvojnice i ostvarila ubedljiuvu pobedu od 4:0.

Pavlovac je kao domaćin savladao Vihora iz Žbevca sa 1:0, a istim rezultatom Levosoje je kao domaćin trijumfovalo protiv Čelika iz Belog Polja.

Vranjski Radnički 2021 bio je slobodan u ovom kolu.

FK Dinamo Vranje ranije je izbačen iz lige.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola.

Parovi 24. kola - Derbi u Vranju

U narednom 24. kolu derbi će biti odigran u Vranju, gde će se za vikend na Gradskom stadionu susresti Dinamo Jug - Torpedo 1973. U ostalim utakmicama sastaće se FSU Južna pruga - Levosoje, Čelik - Mladost (B), Radnički 2021 - Mineralac, OFK As - Pavlovac i Vihor - BSK. Suvojnička Mladost biće slobodna.

Najnovije vesti