Pčinjska liga: Dominacija Mineralca, dve pobede i dva poraza vranjskih timova

Vranje - Ekipa Mineralca iz Vranjske Banje nastavila je da dominira prvenstvom Pčinjske okružne lige, pobedivši sa 0:9 domaću Mladost u Suvojnici, u 12. prvenstvenom kolu.

Banjčani sada imaju 6 bodova prednosti isped vranjskog Dinamo Jug-a.

Kada je reč o vranjskim timovima, Dinamo Jug je u ovom kolu u sa 1:2 savladao Južnu prugu u Stublu, a pobedu od 4:2 kao domaćin je ostvario Radnički 2021 protiv poslednjeplasiranog Pavlovca.

FK Dinamo Vranje je sa 3:2 poražen od Čelika u Belom Polju, a poraz od 2:0 doživeo je vranjski Torpedo na gostovanju Vihoru u Žbevcu.

Levosoje je kao domaćin savladalo Mladost iz Bosilegrada sa 3:2, a utakmica bujanovačkih ligaša AS - BSK odložena je za sredu.

Na čelu tabele Mineralac ima maksimalnih 36 bodova iz 12 kola, a najbliži tim Banjčanima je vranjski Dinamo Jug sa 30.

Čelik, Dinamo Vranje i BSK od trećeg do petog mesta imaju po 19 bodova.

Na začelju su FSU Južna pruga sa sedam bodova na dvanaestom mestu, trinaesti je OFK As sa šest, a poslednji četrnaesti FK Pavlovac sa pet osvojenih bodova.

U nedelju 4. decembra odigraće se 13. kolo Pčinjske okružne lige u kome će derbi u Vranjskoj Banji odigrati lider Mineralac i trećeplasirani Čelik iz Belog Polja.

Ostali parovi su: Dinamo Vranje - Levosoje, Torpedo 1973 - OFK As, Dinamo Jug - Vihor, BSK - Radnički, Mladost (B) - FSU Južna pruga i Pavlovac - Mladost (S)

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Milenkovićeva uskršnja čestitka »

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je sugrađanima najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, saopšteno je i...

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...