Pčinja lider Zone Jug sa Pustom rekom i Vlasinom (VIDEO)

U utakmicama 12. kola fudbalske Zone Jug, Pčinja je u Trgovištu pobedila ekipu Tanaska Rajića iz Pirota sa 4:2 i tako zadržala korak sa Pustom rekom i Vlasinom na liderskoj poziciji.

Oba tima sada na tabeli imaju po 26 bodova, s tim što ekipa iz Bojnika ima nešto bolju gol razliku.

Morava je u Vladičinom Hanu remizirala sa Mladošću iz Medoševca, dok je poslednjeplasirana Mladost iz Bosilegrada doživela još jedan debakl, ovog puta na gostovanju protiv Balkanskog u Dimitrovgradu, gde je domaćin slavio sa 5:1.

Četvrti tim iz Pčinjskog okruga Vranjska Banja, trenutno šestoplasirana na tabeli zonaša, gostovala je u nedelju od 11 časova Jedinstvu u Pirotu i odigrala 1:1.

Iako su Banjčani vodili na poluvremenu golom Krstića, domaćin je uspeo da izjednači golom u 75. minutu susreta kada je strelac bio Jovanović.

Osim Pčinje na drugom i Vranjske Banje na šestom mestu, dosta se dobro na tabeli drži hanska Morava na osmoj poziciji sa osamnaest bodova, dok poslednjeplasirana bosilegradska Mladost ima svega tri boda iz dvanaest kola i na šesnaestom mestu ima čak šest bodova manje od petnaestoplasirane Jablanice iz Medveđe.

Pčinja će u sledećem 13. kolu gostovati Budućnosti u Orašju, Morava Slogi u Leskovcu, dok će domaćini biti Vranjska Banja protiv Vlasine i Mladost iz Bosilegrada protiv OFK Brzog broda.

Najnovije vesti