Ovo su prodavnice u kojima nedeljom mogu kupovati penzioneri

Penzioneri u Vranju moći će u nedelju od 4 do 7 časova ujutro da kupe životne namirnice i druge potrepštine u četiri prodavnice na području grada Vranja.

To su prodajni objekti "Idee" u centru Vranja, maloprodajni objekti "Leona" u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 138 (Leon Evropa) i u Kosovskoj ulici u naselju Ogledna stanica.

Četvrti objekat je "Maxi" u Ulici Pariske Komune, kod naselja "Ledene stene".

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija obelodanilo je spisak 829 trgovinskih objekata koji su predviđeni za rad nedeljom od 4 do 7, a u kojima će moći da se snabdevaju stariji građani od 65 godina.

BESPLATAN PREVOZ DO PRODAVNICA

Lokalna samouprava Vranja obezbediće prevoz za građane starije od 65 godina sa područja grada koji imaju potrebu za kupovinom hrane i drugih potrepština u propisanom periodu nedeljom od 4 do 7 časova ujutro. Penzioneri se mogu javiti Кancelariji za vanredne situacije u Vranju na telefone 017/402-340 i 064/863-02-72. Poziv treba uputiti u subotu 21. marta u vremenskom periodu od 8 do 19 časova. Zabrana kretanja, odnosno izlaska iz kuće za lica starija od 65 godina u gradovima, stupila je na snagu u sredu 18. marta. Oni ne smeju kupovati u drugom terminu.

Najnovije vesti