Ovo je preliminarna lista privrednih subjekata za sprovođenje mera energetske sanacije

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije Gradske uprave u Vranju utvrdila je preliminarnu listu izabranih privrednih subjekata za realizaciju mera energetske sanacije.

Lista je utvrđena na osnovu člana 20 Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koji se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne toplotne vode.

Sve je učinjeno po javnom pozivu Uprave za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti, a u vezi sa Javnim pozivom za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji grada Vranja.

"Učesnici na Javnom pozivu imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju po utvrđivanju preliminarne liste izabranih privrednih subjekata u roku od tri dana od dana objavljivanja.

Na ovu listu učesnici Javnog poziva imaju pravo prigovora komisiji u roku od osam dana od dana njenog objavljivanja na oglasnoj tabli Gradske uprave i zvaničnoj internet stranici Grada Vranja", navode iz Gradske uprave.

Više detalja o svemu možete videti ako kliknete OVDE.

Najnovije vesti