Otvoren novi maloprodajni objekat preduzeća Credicom.co FOTO

Marketinški tekst

Credicom.co, jedno od najuglednijih preduzeća na jugu Srbije u branši elektro i vodovodnog materijala, kao i opreme za grejanje, otvorilo je novi objekat u Vranju, na dva sprata i oko 700 kvadrata, opremljen po najsavremenijim standardima.

Novi objekat Credicom.co nalazi se u Ulici Partizanski put 12a, odmah preko puta Osnovne škole Radoje Domanović (nekadašnja Robna kuća Simpo).

U novom velelepnom lokalu Credicom.co prodavaće se oprema i materijali za grejanje, elektro i vodovodni materijal, sva oprema neophodna za opremanje kupatila, sanitarije, alati, HTZ oprema i PP aparati, zaštitna odela i obuća, ali i bušilice, kosilice, električni trotineti i skuteri, rasveta i još mnogo štošta što čini deo inoviranog i proširenog asortimana ovog uglednog preduzeća.

Predrag Stošić, direktor u Credicom.co, kazao je za Vranje News da je ova firma sa velikim zadovoljstvom odlučila da potrošačima ponudi svoje usluge u novom maloprodajnom objektu na adresi Partizanski put 12a u Vranju.

- Imaćemo dosta proširen asortiman u ovom objektu - recimo ručne i električne alate, opremu za kupatila, sve od sanitarija, šrafovsku robu.

Pozivamo sve građane da dođu i uvere se u kvalitet usluga i naše robe - rekao je Stošić.

Credicom pored ove ima i prodavnicu u Ulici Sime Pogačarevića 26 u Vranju, koja ima sličan asortiman, ali je reč o objektu koji je manje kvadrature.

Novi objekat Credicom.co radiće od ponedeljka do subote u vremenu od 7 do 20 časova, a neće raditi samo nedeljom.

Stara prodavnica u Ulici Sime Pogačarevića u Vranju radiće i nedeljom, podsećaju iz Credicom-a.

Najnovije vesti