Osumnjičen da je u Kazanđolu prisiljavao maloletnice na seks

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su mladića (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

- On se sumnjiči da je na vranjskom izletištu „Kazanđol“ presreo dve maloletnice, skinuo sa sebe odeću i iste pokušao da prisili na seksualni odnos - saopštava MUP Srbije.

Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, pojašnjava se u dopisu PU Vranje.

MUP saopštava i daje policija u Vranju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičeni se tereti da je, nakon verbalne rasprave, fizički nasrnuo na suprugu, a dalje nasilje nad njom sprečila su deca.

U više odvojenih akcija pripadnici MUP-a, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

- Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i sl.

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela - saopštava MUP.

Najnovije vesti