Orlić: Dokazali smo da umemo da budemo šampioni FOTO

Za nas naprednjake danas je najvažnije to kako da našu decu zadržimo da ostanu ovde, da u Srbiji grade svoje porodice i u našoj zemlji vide svoju perspektivu, izjavio je u subotu u Vranju Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS).

Pred okupljenim članovima i simpatizerima SNS-a, i većinom kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja, Orlić, koji je i kandidat za narodnog poslanika u republičkom parlamentu, ne centralnom gradskom šetalištu u Vranju potencirao je "energiju" koju uočava kod članstva i građana.

- Od srca hvala Vranjancima na ovoj divnoj energiji.

Namera nam je da ulažemo u sve segmente društva kako bismo imali jedan zaokružen život, državu koja je dobra kuća za svu svoju decu.

Da za njih bude posla i tamo gde ga do juče nije bilo, da ulažemo u njihovo obrazovanje, njihovu bolju zdravstvenu zaštitu...

Kao što vidite, ljudi punog srca dolaze da razgovaramo, ne samo o važnim stvarima koje smo napravili u državi zajedničkim snagama, napornim radom, sposobnošću i sremnošću u nastojanjima da nam bude bolje, nego i time što smo pokazali da umemo da sledimo uspešnu politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Što smo pokazali da umemo da budemo šampioni i da se takmičimo sa najboljima u mnogi stvarima.

Podrška našoj izbornoj listi je zalog za budućnost - rekao je Orlić u izjavi novinarima.

Članovi SNS-a su poslednjeg vikenda pred zakazane parlamentarne i lokalne izbore delili stranački propagandni materijal žiteljima grada Vranja.

Na lokalnim i parlamentarnim izborima SNS će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem 1.

Najnovije vesti