Orkanski vetar protutnjao Vranjem: Pao deo krova sa zgrade policije FOTO

Kako Vranje News nezvanično saznaje od očevidaca na terenu u utorak oko 15 časova vetar orkanske jačine odneo je deo limenog krova sa zgrade u sastavu Policijske uprave u Vranju.

Prvobitno je javljeno da je pao deo krova sa sedišta Gradske uprave (GU), ali je zapravo parče krova sa susednog objekta policije samo preletelo preko zgrade GU (PU i GU su fizički povezane hodnicima i delom krova).

Veliki deo krova površine nekoliko kvadrata pao je na kolovoz u Ulici Kralja Milana (bivši Peti kongres) i oštetio parkirana vozila.

Povređenih na sreću nije bilo.

Opasnost predstavlja još jedno veliko parče krova koje se odvojilo od konstrukcije i preti da padne sa zgrade, tako da nadležni upozoravaju građane da se ne kreću tim delom grada.

Detaljnijih podataka o evenatualnoj drugoj šteti usled iznanadnog jakog vetra nema.

U Ulici Kralja Milana, u kojoj se nalazi zgrada GU Vranje, trenutno je zaustavljen saobraćaj, javljaju očevici.

Vetar je počeo da duva silovitom snagom iznenada i tom žestinom neprestano duvao petnaestak minuta, nakon čega je počela da pada kiša, a intenzitet vetra se malo smanjio.

U Vranju je nešto pre 15 časova izmerena temperatura od 15 stepeni celzijusa, ali je za nekoliko minuta pala za desetak i više stepeni.

Najnovije vesti