Oprez zbog magle na putevima, kod Grdelice zatvorena jedna traka autoputa

Vranje - Iz JP Putevi Srbije u subotu savetuju maksimalan oprez pri vožnji zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na jugu Srbije, na autoputu E-75, kod petlje Grdelica - petlja Predejane u blizini mesta Boćevica, izvode se radovi na održavanju puta, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena kolovozna traka Niš - Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje - Niš.

- Deonica Davidovac (Popovac) - Grza - Straža (Zaječarski put), do 28. juna 2021. godine funkcionisaće po izmenjenom režimu saobraćaja u zoni tunela "Grza" zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Na deonici Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna) do 1. novembra 2021. godine obavljaće se radovi na mostovima, na sledećim lokacijama: selo Vratarnica, naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora, most preko Jelašničke reke (naizmenično propuštanje vozila pomoću znakova za prvenstvo prolaza) i u blizini mesta Mali izvor, Minićevo, Gornje Zuniče i skretanje za Debelicu i Jakovac (odvijanje saobraćaja preko devijacija) - navode iz Puteva Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Najnovije vesti