Oprema u tunelima u Grdeličkoj klisuri funkcioniše bez problema

Vranje/Grdelička klisura - Iz Koridora Srbije saopšteno je da su, šest meseci posle puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, obavljen redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima "Predejane" i "Manajle" i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka.

- Koridori Srbije su u periodu od 7. do 9. decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela "Predejane", a u periodu od 14. do 16. decembra isto tako na tunelu "Manajle" kako bi obavili sve provere, testiranja i servise predviđene ugovorom sa izvođačem radova.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim putnicima koji su u pomenutim periodima imali razumevanje za obavljanje naših ugovornih i zakonskih obaveza i nadamo se da će imati strpljenja i u maju naredne godine kada bude rađen redovan godišnji servis u pomenutim tunelima - navode iz Koridora.

Podsećanja radi, deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3 kilometara puštena u javni saobraćaj 18. maja ove godine, čime je kopletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...