Opljačkano, pa zapaljeno vozilo za prevoz novca kod Leposavića VIDEO

Vozilo firme za prevoz novca "Henderson" opljačkano je nedaleko od Leposavića, javio je reporter portala Kosovo Online sa lica mesta.

Još uvek se ne zna o kojoj je količini novca reč, a tri zaposlena u toj firmi povređeni su prilikom napada i trenutno se nalaze u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici, navodi sajt.

Prilikom napada je došlo do pucnjave između pljačkaša i obezbeđenja firme "Henderson", a u potpunosti su izgorela tri vozila, kombi i dva putnička vozila koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Sumnja se, rečeno je na licu mesta, da su napadači pobegli sa dva bela kombi vozila u pravcu Kopaonika.

Saobraćaj u mestu Dren, gde se desila pljačka, je u blokadi i stvorile su se duge kolone vozila.

Inače, vozila "Henderson" firme u još dva navrata bila su meta napada pljačkaša u tom delu severa Kosova.

Kako su vozila gorela pogledajte na snimku Kosovo online.

POSLEDNJA VEST - POVREĐENI PUŠTENI KUĆAMA

U oružanoj pljački koja se danas desila u mestu Dren nadomak Leposavića povređena su tri radnika firme "Henderson", M.J (44) i H.A (46) albanske nacionalnosti, i Srbin F. L (30) koji su nakon ukazane pomoći u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici otpušteni na kućno lečenje, potvrđeno je za Kosovo online u tom Centru. Nakon zbrinjavanja i dijagnostičkih pregleda u Kliničko - bolničkom centru u Severnoj Mitrovici povređeni su otpušteni, a prema rečima dežurnog hirurga doktora Ljubiše Markovića radi se o lakim telesnim povredama

Najnovije vesti